Loading...

Pyydä tähän veneeseen vaihtotarjous

Täytä lomakkeeseen nykyisen veneesi tiedot ja omat yhteystietosi. Palaamme sinulle pikaisesti vaihtotarjouksen merkeissä.

Nykyisen veneeni tiedot
Omat yhteystietoni
Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa
×

Heräsikö kysymyksiä?

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Ota yhteyttä – asiantuntijamme auttavat sinua mielellään ja kertovat lisää tarjoamistamme palveluista.

Vastaamme seuraavan vuorokauden kuluessa
×

Jätä soittopyyntö

Syötä alla olevaan kenttään puhelinnumerosi, ja soitamme sinulle takaisin.

×

Sunseeker  44 Camarque


149 000 €

Nyt myynnissä hienossa kunnossa ja hyvillä varustella oleva Sunseeker 44 Camarque. Vene on huollettu säännöllisesti ja koneiden huoltohistoria on täydellinen. 2020 uudistukset: Uudet perssut väri musta/harmaa, Rungon teippaus musta/harmaa, Flextiikki salonkiin ja asennettu Yacht conroller kaukohallintalaite. 2018 uusittu Avotilanpatjat. 2016 uusittu kaukohallintalaitteet sähköisiksi ZF Electronic. MUUT VARUSTEET: Uimaportaat, Kulkuvalot, WC: 2x Vacum, Keraaminen liesi, Mikroaalto uuni grillillä, ulkotilan Patjat/ tyynyt, Stereot, Loki, Tutka, Kaiku, Kompassi, Karttaplotteri, GPS, Autopilotti, Maasähkö ja Generaattori Kohler 6.5 kw, Jääkaappi myös avotilassa, ulkotilan Grilli, Suihku: myös uimatasolla, Keulapotkuri, Sähköankkuri keulassa.

Tekniset tiedot
Vuosimalli: 1999
Veneen tyyppi: Moottorivene
Merkki: Sunseeker
Malli: 44 Camarque
Runkomateriaali: Lujitemuovi
Leveys: 4.20
Pituus: 14.14
Syväys: 1.10
Paino: 13 200kg
Sijainti: Helsinki, Veneentekijäntie 7
Takuu: 0kk
Varusteet
Pelastusliivit, Kuomu, Kaukohallintalaite, Uimaportaat, Kaiteet, Kulkuvalot, Katsastettu, WC, Kompassi, Patjat, Tyynyt, Stereot, Loki, Kaiku, GPS, VHF, Maasähkö, Jääkaappi, Suihku
Moottori
Vakiomoottorin merkki: Caterpillar x 2
Tyyppi: Sisämoottori, 4-tahti
Malli: 3208 V8
Vuosimalli: 1999
Teho: 435hp
Polttoaine: Diesel
Jäähdytys: Merivesi
Käyttötunnit: 1 400hrs
Lämmitys
Merkki: Eberspächer
Malli: D5L
Vuosimalli: 1999
Polttoaine: Diesel
Lisää tietoa 5 kw, Jääkaappi myös avotilassa, ulkotilan Grilli, Suihku: myös uimatasolla, Keulapotkuri, Sähköankkuri keulassa.